Vállalkozásra szabott webdesign kompromisszumok nélkül.

Weboldal készítés vállalkozások számára

Ajánlataink &

Szolgáltatásaink

Weboldal fejlesztés

A weboldal fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektetünk a legfrissebb programozási nyelvek és technológiák alkalmazására, ezáltal az elkészült weboldalak biztonságosak és megbízhatóan működnek.

Bővíthető felépítés

A bővíthető kialakításnak köszönhetően igény esetén lehetőség van kiegészítő funkciókat és extra oldalakat létrehozni.

Keresőbarát felépítés & responsive programozás

Minden honlap olyan technikai alapot kap, amelyet a későbbiekben hatékonyan lehet optimalizálni, hogy jobb pozíciót érhessünk el a keresőkben. Responsive webdesign használatával a weblap telefonokon és táblagépeken is tökéletesen jelenik meg.

Adminisztrációs felület

A weboldalhoz egyszerűen kezelhető egyedi adminisztrációs felületet hozunk létre, ezáltal a későbbiekben ügyfeleink könnyedén tudják szerkeszteni a weblap szöveges és képi tartalmát.

Weboldal karbantartás & támogatás

Folyamatos felügyelet során ellenőrizzük a weblap állapotát, és tájékoztatjuk ügyfeleinket a felmerülő technikai problémákról, illetve a jelentősebb frissítésekről, trendekről és piaci lehetőségekről.

Webdesign

Cégünk erőssége az egyedi webdesign kialakítása, ezáltal az elkészült weboldal pontosan tükrözheti ügyfelünk vállalkozásának sajátosságait. Hiszünk a minimalista és letisztult honlap tervezésben, mivel fontosnak tartjuk azt, hogy átlátható és könnyen kezelhető honlapokat készítsünk.

Grafikai & arculat tervezés

Igény esetén tervezzük céges arculatot offline és online felületen egyaránt. Offline design lehet logó, névjegykártya, mappa és szóróanyagok tervezése, online pedig különböző bannerek, Facebook hirdetések, Facebook posztok és e-mail aláírások.

UX design & felhasznalóbarát kialakítás

Feltérképezzük a felhasználók igényeit és viselkedését a weblapon, ezek alapján olyan designt alakítunk ki, amivel elősegítjük a könnyebb tájékozódást, így növeljük a felhasználói élményt.

Landoló oldalak

A landoló oldal célja, hogy a látogatókat az oldalon tartsa és egyetlen, előre meghatározott cél felé terelje őket. Ezt a technikai megoldást akkor javasoljuk, ha ügyfelünk hatékonyabbá szeretné tenni a marketing tevékenységét.

Fotózás & videószerkesztés

A honlapkészítés és reklámtevékenységek során szükség van a vállalkozást, a termékeit vagy a szolgáltatásait bemutató képekre, videókra. Számunkra kiemelten fontos az elkészült honlapok megjelenése, ezért termékfotózás és videómarketing szolgáltatást kínálunk.

Piackutatás és marketing stratégia kialakítása

Piackutatás során ügyfelünk online versenytársai tevékenységét és a célközönséget is elemezzük, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb stratégiát tudjuk felépíteni.

Webanalitika

A webanalitikai szolgáltatásunk során beállítunk egy statisztikai mérőszoftvert, hogy megfelelő adatokat gyűjtsük össze az oldalra látogatóktól. Ezáltal olyan időszakos jelentéseket tudunk készíteni, amelyből láthatjuk a weboldal és a későbbi marketing tevékenységünk teljesítményét, így támogathatjuk az online üzleti döntéseinket.

Keresőoptiamlizálás (SEO)

Keresőoptimalizálás során az ügyfél honlapját technikai és tartalmi szempontok alapján fejlesztjük, így javíthatjuk jelenlegi pozícióját a meghatározott kulcsszavakra való kereséskor. Hosszútávon ez minőségi forgalomnövekedést eredményezhet, így több érdeklődő találhatja meg a honlapot.

Email marketing

A szolgáltatás során kialakítunk egy email kommunikációs csatornát, amin keresztül tájékoztathatjuk a potenciális érdeklődőket szezonális termékekről és speciális ajánlatokról. Az email marketing előnye a költséghatékony kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás az érdeklődőkkel.

Fizetett hirdetések

Dedikált szakember segítségével felépítenünk fizetett Facebook kampányokat és beállítjuk a célzási és hirdetési paraméterek. A kampány célokat szem előtt tartva aktualizáljuk a hirdetések és a landoló oldalak tartalmát, ezáltal nagyobb megtérüléssel futtathat fizetett kampányokat, amiket időszakos jelentékben ki is értékelünk.

Kiemelt Munkáink &

Projektek

Lucida Moda

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / logó és kiadvány tervezés / fotózás

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

Print 2000

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / hírlevél tervezés / fotózás / videó marketing és egyéb grafikai tervezés

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

Amplifitness

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / egyéb grafikai tervezés

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

Népi Iparművész

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / logó és kiadvány tervezés / fotózás

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

Dantom

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / kiadvány tervezés

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

Center Gym

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / kiadvány tervezés / fotózás

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

NLDesigns

Webdesign / weboldal készítés / keresőoptimalizálás / kiadvány tervezés

honlap készítés, weboldal készítés Kecskemét

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Elérhetőségeink

2017 © Dongo web Design - Weboldal készítés